Vil kæresten eller jeg vinde vores diskussion om støjhegn versus skagenshegn?

Jeg og kæresten bliver en til, og den slags skaber en smule planlægning og ansvar. Vi får om kort tid sød hund, kæresten og jeg. Derfor tog ham og jeg os sammen til noget, som både ham og jeg alt for længe har syltet. Nu skal vi købe 1 hegn omkring matriklen. Et hegn virker jo som en stor ting & ikke rigtigt noget, manden og jeg lige har fået gjort mens undertegnede er startet på at erhverve pynteting til udesæsonen og komme ud i haven. Men i denne uge ska’ det være tid. Nu kommer spørgsmålet om hvorvidt mig og min mand ønsker et flot Skagenshegn eller et mere skærmende støjhegn.

Kæresten argumenterer for et støjhegn, der naturligvis er ganske nyttigt & hæmmer trafikstøjen ved vejen, som vi har ret tæt på huset. Undertegnede følger godt hans mange hovedpunkter om et støjhegn. Jeg synes blot at sådan et hegn bliver så tæt og højt. Hans model med et støjhegn giver naturligvis også afskærmning fra de forbipasserendes indkig. Og mig der er glad for klatreplanter kan også godt sætte klatrende blomster et hegn som det.

Jeg kaster blikke efter det flotte Skagenshegn. Skagenshegnet er hvidt & simpelt og sørme en kende traditionelt. Skagenshegnet virker passende i højden, og den slags matcher virkelig fint med undertegnedes håb omkring rigeligt med planter nær vores hvidt hegn som et Skagenshegn vil give os.

Ville I gå efter et lækkert Skagenshegn eller i stedet det kedelige men praktiske støjhegn, hvis I læsere præcis som os havde bolig nær ved en større vej og skal have hegn? Inden weekenden ska’ få købt det skide hegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.