Vi rejser nok til enten Fuengirola ved Malaga, Costa del sol eller Torremolinos lidt nord for Fuengirola

Idag hvor min baby er lige paseret seks måneder jeg og hr kæreste store behov for et godt og langt stay på eksempelvis Costa del Sol (www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol). Vi tager jo gerne på rejse flere gange om året til såvel storbyture til Lissabon og Wien til ugelange rundrejser i Thailand, ved middelhavet eller til Las Vegas og LA. Så jeg er begyndt at blive desperat. Vi har seriøst udelukkende kommet afsted i sommerhuset siden trætte mor her var i tredje trimester. Måske lidt luksus.

Undertegnede har stræbt efter Fuengirola (www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola) eller Torremolinos (www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos) nu vi kværner omkring, hvilket rejsemål der er mest afslappende at tage på længere ferie med bebsen. Hvis jeg eller manden savner en rest byfornemmelse er man dér meget nær Malaga-området. Og i såvel Torremolinos og Fuengirola tror jeg der er meget behageligt og med hjertevarm stedlig hygge, lækkert luft og vejr og god mad.

Stig sniksnakker varmt omkring Costa del sol. Han ferierede der der dengang han var 20, og kæresten vurderer, hvordan Costa del sol har flere oplevelser at byde på end Fuengirola og Torremolinos. Personligt har jeg ikk været i Costa del sol, Torremolinos eller Fuengirola, og måske har han en pointe. Der er dog stadig en mindre flyvetur til Fuengirola og Torremolinos end til Costa del sol. Jeg må hellere igang med at adspørge veninderne med børn skal pumpes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.