Vha. en elektriker Holte vil du føle dig sikret kvalitetsbevidst arbejde samt ordentlig service

Det ville slet ikke være faldet os ind, at vi skulle benytte store ressourcer på at forbedre samtlige stikkontakter, dengang vi købte dennee nuværende bolig to måneder tilbage. De førhenværende ejere legede vist amatør-elektrikere, og havde kort sagt lavet rod i samtlige samlinger. Bare det regnede en smule i haven, forsvandt elektriciteten i hele huset, & det virkede komplet umuligt at sætte flere apparater i stikkontakter på samme tid. At vi manglede kompetent hjælp fra en elektriker Farum - http://farum-inst.dk/elektriker-farum – , blev min mand samt jeg hurtigt klar over.

Desværre var vi så ubetænksomme, at vi bare hyrede den 1. elektriker Holte - http://farum-inst.dk/elektriker-holte – , som vi fik øje på. Den valgte elektriker Farum viste sig at være rodet samt sur, samt kun nogle måneder senere var de nye ledninger faldet fra hinanden. Vi anvendte af den grund meget tid på at undersøge fagfolk, førend vi valgte en ny til at reparere vores hus, for ikke at begå en lignende fejl på ny. En elektriker Virum - http://farum-inst.dk/elektriker-virum – , der virkede effektiv samt af høj standard, med positive kommentarer fra forhenværende kunder, forsikrede vi os, at vi fandt.

Vi fandt til sidst en lokalkendt elektriker Farum, der viste sig at blive intet andet end uovertruffen. Firmaet fiksede alting på blot et par dage, elektrikerne viste sig at være enormt rare og erfarne plus endda temmelig billige. Fuldstændig tilfredse med slutresultatet, følte min partner & jeg os, og det hele virker gnidningsfrit endnu.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.