Vandkunst som f.eks. et spejlbassin i en klasse for sig inde såvel som uden for

Da min virksomhed sidste år rykkede teltpælene op og fik bygget et nyt hovedsæde, traf vi en beslutning om at gå planken ud og få lavet nogle mindeværdige rammer med nytænkende vandkunst både inde og udendørs. Mulighederne var ikke desto mindre talrige. Det var af den årsag centralt for os at indgå en aftale med en leverandør, der ikke blot havde evnen til at bygge et spejlbassin eller en fontæne. Derudover var det væsentligt for mit firma, at det firma, vi ansatte, ikke bare designede standardløsninger.

Det færdige resultat er sandt at sige unikt. Vores virksomheds hovedsæde har nu fået et æstetisk spejlbassin med musik i foyeren, som er et slutresultat af kompetent sparring om design og funktionalitet plus en anlægsproces, som der blev ført ud i livet efter bogen og til tiden. Spejbassinet er ovenikøbet konstrueret i trin, så bassinet går hele vejen op igennem bygningen til femte sal. Vores hovedkontor er med andre ord blevet prydet med et fantastisk spejlbassin, som der får læssevis af roser fra udefrakommende.

Foran hovedsædets hovedindgang er der ydermere kommet nytænkende vandkunst efter alle kunstens regler. Det drejer sig nemlig om et springvand af den interaktive slags, hvor vandet er indstillet til at tage form efter omgivelsernes bevægelser. I midten af springvandet er der stillet en fontæne i et individuelt design, som der matcher de nordiske linjer i bygningens arkitektur på fornemmeste vis. Af den grund kan vi som virksomhed på det grundlag uden tvivl gøre os til talsmænd for vores vandtekniske leverandør, i det tilfælde du også overvejer at få lavet vandkunst ud over det sædvanlige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>