Undertegnede har lært om affedtningsmiddel, afgratning/vibrationsafgratning og kølemiddel

Før tirsdag havde jeg aldrig hørt om affedtningsmiddel , http://katalog.prebenz.dk/affedtning, , afgratning, kølemiddel , http://katalog.prebenz.dk/affedtning–kemi-til-affedtning, eller vibrationsafgratning , http://katalog.prebenz.dk/vibration, . Vibrationsafgratning, kølemiddel og affedtningsmiddel er sandelig ikk sådan noget, som har været en del af min verden og dagligdag.

Og hvad er dette? Vibrationsafgratning og den slags afgratning fjerner grater. Grater, hvad er så det? Altså de skabes når metal bliver forarbejdet og kan skade delelementer i eksempelvis en maskine. Deraf er vibrationsafgratning/afgratning væsentligt i diverse industrier. Jeg mener desuden at man anbefaler at tage vibrationsafgraning med mekanisk afgratning.

Affedtningsmiddel er effektfult til at rengøre fedt, olie, sod, snavs med mere smart til industri, landbrug, søfartsindustrien og fødevarebranchen. På arbejdet bruger vi eksempelvis affedtningsmiddel til rengøring af gulve, fliser og inventar, og som følge af det er affedtningsmiddel et effektivt universalprodukt.

Kølemiddel bli’r brugt i kølesystemer. Blandt andet i varmepumper og køleskabe. Som kølemiddel kan du anvende væsker eller gasser fra vand til nitrogen, ammoniak m.m..

Ååh, alle de ualmindelige verber som vibrationsafgratning/afgratning, kølemiddel og affedtningsmiddel, i de første dage man får anderledes arbejde. Masser af ny viden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.