Ukomplicerede principper med tidsregistrering og stempelur er meget funktionel

For årtier siden funkede tidsregistrering {danmade.dk} på arbejdspladserne ved, at man overgav såkaldte stempelkort, som ved brug af et stempelur [danmade.dk/produkter/stempelur] blev tjekket. Som det er i dag er tiden løbet fra denne manuelle og ikk synderligt tidsoptimeret proces. Deraf følgende sker brug af stempelur til tidsregistrering online og det sender data mekanisk til pigerne i regnskabsafdelingen. Egentligt kan samtlige dem jeg arbejder med as far as I know fremskaffe vores tidsregistrering og stempelur og tjekke, hvis der dukker betænkelighed op vedr., hvornår en kollega eller du selv fik fri i mandags. Med digital tidsregistrering bliver ingen på arbejdet snydt.

Før jeg fik job her, hvor jeg har arbejde idag har jeg før i tiden været nødt til på egen hånd at bogføre min personlige tidsregistrering og anede ingenting om stempelur. Det kan syne som uafhængighed, selv at holde styr på tidsregistrering uden brug af stempelur. Men jeg er virkelig meget lykkelig over, hvordan vi gør brug af automatisk digital tidsregistrering, så jeg ik skal genopfriske om fredagen, om jeg skal arbejde længere. Og jeg kan arbejde med fuldt fokus i mens det online stempelur holder styr på alt det her tidsregistrering i de tider i mens jeg svømmer over i overarbejde. Med det i mente skal jeg ikke at gå og huske tidsregistreringen når jeg er træt hvis jeg arbejder om aftenen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.