Som i hus må vi shoppe komposithegn som virker som et vedligeholdelsesfri hegn

Som nye indehaver af et hus må jeg og kæresten se at tage stilling til ting som komposit hegn og tilsvarende vedligeholdelsesfri hegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn}. Vores have går umiddelbart med adgang til et skovområde og haven udelukkende aflukket ved brug af kristtorn. Udsigten er dejlig, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn kan alle skue lige i haven. Og kæresten og mig have steder i haven, hvor jeg og ham har mulighed for at trisse i haven i bikini.

Undertegnede er igang med at holde øje med vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn efter at kæresten & jeg rykkede til Sønderborg. Vi aner ikk’, om vi vælger et komposit hegn, men vi går bestemt efter et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi vil sætte op. Når det kommer til det er ham og jeg ligesindede.

Min bror har fået udfærdiget komposit hegn i hans forhave, og det er herren uhyre ellevild med. Jeg kan forstå at det kan shoppes i flere mørke og lyse farver og højder. Mandens vedligeholdelsesfri hegn er sort, men vi vil sandsynligvis gå efter et lyst komposit hegn. Vi kan begge være glade for hvidt og slidt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.