Søger I ditto seje lamper til villaen!?

Yay, yours truly har ventet på at få lov til at åbne op for denne fantastiske bekendtgørelse i 100 år, føles det cirka ligesom. Undertegnede har været helt vildt lykkelig, men nu er alt endelig offentligt, så mine kære læsere skal klart være de første til at få nyheden at vide..!!

Jeg er lige flyttet ind i en god villa, som jeg har ønsket mig i mange måneder. Boligen føles bred og lys, med et smukt badeværelse & en balkon, som jeg glæder mig til at nyde i sommervarmen. Jeg har allerede bestilt samtlige af de møbler, som jeg vil have, så det eneste som jeg savner nu, er simpelthen en masse lamper. At det egentlig virker temmelig væsentligt hvilke typer af lamper, som er i en ejendom, har jeg fået fortalt.

Pga. at de altså ruinerer udseendet af hjemmet som helhed, skal man ej blot anskaffe sig de billigst mulige lamper, men umiddelbart skal der selvfølgelig findes lamper hvor det virker nødsaget. Jeg tænker, at jeg måske bør vælge designer lamper til alrummet – evt. nogle Arne Jacobsen lamper til at give lys ved bordet. En gruppe af LED spot lamper plus lamper under køkkenskabene, som giver lys helt ned på køkkenbordet, ønsker jeg mig i mit køkken. Til gangen havde jeg faktisk funderet på en elegant lysekrone, der kan skabe et godt indtryk af hjemmet. I badeværelset findes her allerede nydelige lamper, så dem er jeg ej nødsaget til at at ændre.

Det bør derudover betragtes som værende en optimal idé at bestille et par bord lamper til stuen & soveværelset, som man eksempelvis kan anvende til at læse. Jeg ved, at de flotteste lamper er i stand til at forbedre min lejlighed, oveni at jeg ikke behøver være i en mørk lejlighed.

Hva’ så, trofaste følgere. Gider I være behjælpelige med at opstøve de helt korrekte lamper til hyblen? Vil I ikke nok!? Overbeskyttende mig føler mig ikke tryg ved at lægge op billederne af hjemmet her på siden. Hvis I finder det interessant, sender yours truly naturligvis med glæde dokumentation af mit køkken via mail til jer. 1-2-3-Start..!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.