Panserglas til iPhone. Jeg ordner iPhone med skærmbeskyttelse i sejt panzerglass

Nu forekom ulykkestilfældet igen. Sille plus moi ville blot fotografere et stk selvportæt mens vi kørte retur fra filmaften hjemme hos Jens, og i samme sekund ryger naturligvis smartphonen (der var uden skærmbeskyttelse skabt i panzerglass). Og hende den fummelfingrede her dropper jeg ikke bare mobilen. Ak den mødte kanten af midtergangen med fronten nedad. Hende og jeg gispede begge to. Min veninde samlede smartphonen. Nææh nej smartphonen op og skærmen var simpelthen totalt ridset, nok fordi iPhone ik’ var dækket med skærmbeskyttelse. Var I klar over, at I nemt kan påsætte bomstærkt skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas [pavoscreen.dk/panserglas] til iphone? PS. staveplade kræves til panzerglass/panserglas iphone? Sådan noget tænkte lille jeg ikk, at jeg kunne, meen undertegnede bestiller nu skærmbeskyttelse lavet af panserglas til iphone – mobilos skulle ankomme via Post Danmark fredag.

Jeg kunne sandsynligvis have researchet en smule på reparation iPhone, meen moderne jeg foretrækker at anskaffe mig et styks ny panserglas iphone [pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone], pga at den sidste undertegnede ejede var bare en iphone 3 (helt uden skærmbeskyttelse). Derfor er et styks ny tlf samt panserglas til iphone vil nok være en fin fantastisk anbringelse, bl.a. fordi jeg snart skal til Island at læse et halvt år hvor jeg foretrækker at følge med i alt derhjemme med min nye tlf beskyttet med panzerglass skærmbeskyttelse.

Jeg har bestilt smartphone online og fundet en webpage der tilbyder kraftigt pazerglass der er godt som skærmbeskyttelse. Lille mig vidste slet ik, at du kan vælge panserglas til iphone. Det er hundrede procent fint og usynligt og tillige ka’ den skærmbeskyttelse skabt i panzerglass sikre, hvordan man nemt kan holde min smarte smartphone i lomme med med mine nøgler og slippe for et åndssvagt cover til beskyttelse.

Så jeg er super jubelbegejstret for den bestilling af skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone mobil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.