Overvejelser vedrørende gynækologisk undersøgelse – Angående gynækolog og manglende fertilitet

Undertegnede har været lidt stille vedrørende kæresten og mit babyprojekt i den sidste tid. Anledningen er at jeg her for tiden er lidt trist over, at der ikk er hændt noget. Det er snart et år siden at jeg og kæresten opgav kondomerne uden nogen spire i maven. jeg overvejer her for tiden, om hvorvidt jeg skal snakke med en gynækolog og få tjekket min kærestes og min fertilitet.

Før i tiden har jeg ikke overvejet min fertilitet, når jeg, min veninde og min kæreste stadigvæk er i midten af tyverne. Jeg skønnede basalt at gynækologisk undersøgelse for at teste fertilitet var mest aktuelt for dem der er fyldt 30. Men en 25-årig har sørme tillige relevans af at komme til gynækologisk undersøgelse hos en gynækolog med speciale i fertilitet.

En sød veninde af mine har for nyligt fået klaret en gynækologisk undersøgelse for lidt tid siden for at få afklaring vedr. hendes fertilitet. Prøven har vist, at Lene har noget der hedder pco, der vanskeliggør fertiliteten. Gavnligt, at min veninde endte med at tage til gynækologisk undersøgelse. I dag kan hendes gynækolog sandsynligvis anledning til at hjælpe hende og foreslå, hvad man kan praktisere for at styrke sin fertilitet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.