Overstået Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense

Er Hf Odense, Fyns hf-kursus - www.vucfyn.dk/fynshfkursus – eller Hf Fyn noget for nogle af jer

Måske har dig der følger med her allerede styr på, hvad du drømmer om at arbejde med. Det er muligt, at du ønsker at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går fokus efter en sprogvidenskabelig uddannelse på uni.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du gør rundt med, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at jeg skal starte på studiet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville, da jeg blev færdig med folkeskolen. Aner du det heller ikke?. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver adgang til ekstra tid til at komme på rette spor. Der kommer du omkring en masse fag.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Opfyld drømmen

Bliver du færdig med skolen til maj, og kunne du tænke dig at studere videre på en uddannelse med mange valgmuligheder? Hvis du læser din hf på Fyn hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, så kan du styre hf-en til lige nøjagtig den retning, som du drømmer om at komme ind på! En personlig anbefaling herfra.

Ved siden af den klassiske Hf med valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus endvidere liniern: Sproglig HF, politilinjen, Pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyet så du bedst kan berede dig på din drømmeuddannelse.

Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus adgangskrav

Drømmer du om at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først leve op til en række adgangskrav. Afslutter du folkeren til juni, skal dine lærere overveje, om du på nuværende tidspunkt er klar til tage en hf-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din HF hos Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn. Det var jeg nødt til slet ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så måler dine faglige og personlige kvalifikationer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus som mig

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.