Omfugning

Utallige murerfirmaer kan klare alle typer af murerarbejde mht. dit hus, hvad enten arbejdet er bestående af nyt byggeri, ombygning eller udbedring. Behøver din bolig murerarbejde som fx en facaderenovering med omfugning samt facadeisolering?

De fuger, der er mellem et hus’ mursten begynder at smuldre med tiden. Dette gør, at huset kan se slidt ud, og yderligere kommer muren til at være mere følsom i forhold til dårlige vejrforhold, hvilket kan forårsage beskadigelser på muren. Omfugning såvel som eventuelt facadeisolering er en glimrende del af en facaderenovering. Skader opstår blandt andet, hvis fugerne er hullede, såfremt fugerne er mangelfulde, såfremt muren har fugt eller grundet bier i muren. Murerarbejde med hensyn til facaderenovering kan bestå af omfugning, pudsning/filsning, vandskuring samt facadeisolering af murværket.

En god idé er det at få lavet murerarbejde for at undgå ødelæggelser på boligen, dog vælger en masse personer også at få murerarbejdet foretaget blot så boligen kan have et moderne udtryk. Gamle huse har tilbagelagte fuger, hvilket mange folk får foretaget en omfugning på, så fugen ligger helt ud til murstenenes kant. En facaderenovering som denne har stor betydning for ejendommens fremtoning, da facaden kommer til at fremstå som en helhed, og pga. at det ser nutidigt, stabilt samt velplejet ud. Tillige kan du få foretaget en facadeisolering for at forøge ejendommens stand.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.