Min trang til tyroler kostumer, halloween kostumer og halloween pynt

Festglade mig er nok ude i god tid, men mine arrangering er flere uger i forvejen påbegyndt til årets fest: Halloween. Forkærligheden er imponerende for halloween, halloween pynt og halloween kostumer. Kostumer, chancer for at skræmme vejens unger, uhygge og væmmelig mad … det er skææægt.

Jeg overvejer tillige lækre tyroler kostumer til dette efterår. Jeg planlægger at tage til Oktoberfest, min kammerat Viggo kommenterede da jeg nævnte det til en fest, at tyroler kostumer vil være et must. Jeg er på. Til efteråret bør jeg derfor tjekke halloween kostumer, tyroler kostumer og halloween pynt. Jeg vil sandsynligvis selv finde så meget som muligt, i mens andre ting køber jeg hos forretninger med udbud af halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer eller i butikker online.

Halloweenglade mig er gud ske lov ikke solo blandt vennerne, som gladeligt køber halloween pynt og halloween kostumer. Pi der er min min villa-medejer og jeg pynter gerne den gamle villa med halloween pynt i alle afskygninger. Og vi dyster en smule angående at opstøve de mest skræmmende halloween kostumer. Det er så hende der stryger sammen med mig til ølfest i Munchen, jeg og hende skal da helt bestemt more os i tyroler kostumer. Soleklart…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.