Min formidable datter og jeg vil finde frem til en efterskole sjælland – rigtig gerne en dygtig en.

Det næste år kommer til at være rigtig svært – vores eventyrlige datter skal bruge et år på efterskole! Det er en ting hun på egen hånd er kommet frem til… Dog må jeg sige, at jeg også er helt overbevist om, at et sådant ophold er en super duper ide!! Vores datter har beklagelivis været tilknyttet en klasse, hvor der har været tonsvis af skadelig mobning! Det er ej kun vores datter, at det er rettet mod, men al den mobning har forårsaget en super skrækkelig omgangstone… Og jeg 100 procent sikker på, at det er noget positivt, at hun kommer væk fra sådan noget skadeligt noget… Hun ønsker at blive indskrevet på en efterskole sjælland - www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html, … Dét har hun besluttet, fordi at det er sådan langt væk fra os – hendes forældre! Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager flere timer at komme hjem på weekend-visit!! Hun går virkelig meget op i moderne dans, så vi søger en efterskole, hvor de har efterskole dans - www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html, . Hun har danset rundt siden hun var en lille pige, & har altid holdt meget af at stå på en scene. Derfor vil hun således gerne opstøve en efter skole, hvor det er muligt, at man kan udføre efterskole teater - www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html, !

Der er ej tvivl om, at vores datter et-årige-ophold på en efterskole sjælland er en skarp ide!! Men samtidig må jeg alligevel også være ærlig & sige, at det bliver svært, at hun for en del tid flytter fra os!! Jeg forstiller mig absolut, at det kan forklares med, at hun er det nr 1 barn, som forlader os!! Heldigvis har min mand & jeg stadigvæk to hjemme i huset, som vi ka tage os af! Jeg er slet ikke i tvivl om, at vores søde datter med tiden bliver meget begejstret for at ku udfolde sig med både efterskole dans samt efterskole teater… Så selvfølgelig skal hun af sted, også til trods for, at hendes MOAR har lidt (eller det vil sige meget!!) svært ved at slippe styringen…! Jeg boede jo faktisk selv på en efterskole sjælland, derfor er jeg bevidst om, hvor fantastisk sådan et efterskoleophold ka være! Jeg havde en skøn tid på min efterskole, & dét under jeg hende selvfølgelig også… Det har hun helt sikkert fortjent efter nogle meget dumme år…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.