Min bror skal jobbe med lister, gas cylinder, gummilister og stropper

Storebroderen starter på en arbejdsplads, hvor de forhandler lister , www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster, , gas cylinder , www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre, , stropper , www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper, og gummilister. skønner, så kender jeg ikk en fis til stropper, lister, gas cylinder & gummilister. Og dog … gummilister forbinder jeg med at sådan nogle lister i for eksempel bruseren. Og stropper kan i min optik for eksempel være lokaliseret i mit overtøj, så den kan komme op at hænge eller være anbragt i citybussen som vi passagerer ka’ støtte os til.

Gummilister, gas cylinder, lister og stropper som arbejdsområde er bestemt nyt for undertegnede. Vi taler jævnligt arbejdsrelateret, min bror & mig, og som følge af det er lillesøster her spændt på, hvilke oplysninger Nikolaj kommer til at berette vedr. gummilister, stropper, gas cylinder og lister.

En gas cylinder kan såvel benyttes til drivhuse, kontorstole og køkkenlåger, meddeler min storebror. Lillesøster her har ikke helt opfattet hvordan sådan en gas cylinder kan udnyttes på nær at dutte som en slags fjeder. Stropper af gummi kan vidst anvendes til trailere, lastbiler og presenninger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.