Med hjælp fra et mindfulness kursus København bliver du både en bedre chef & en sjovere medarbejder

Jeg har snart været stresscoach København i femten måneder, samt jeg kan faktisk fortælle, at jeg nu har fået frelst en del virksomheder fra den visse død! For det meste kører det skidt for firmaer, fordi det faktisk ikke går godt mellem chefer samt medarbejdere, & af den grund at der faktisk er en utrolig negativ stemning i hverdagen. At personalet bliver stressede og ej giver 100%, får dette den betydning, så dette har dertil indflydelse på firmaets succes. At flertallet endelig begynder at forstå, hvor stor forbedring, ledelsesbaseret coaching skaber, og det virker mere og mere acceptabelt at kontakte en stresscoach København, føler jeg mig på grund af dette glad for.

Nogle personer, der rent ud sagt ikke vil høre efter, plus som virker på tværs hele tiden, fordi de ikke frivilligt er blevet sendt til stresscoach København, træffer jeg med sikkerhed stadig. Heldigt nok er jeg meget begejsret for besværligheder, plus det er en utrolig enorm påskønnelse, hvis en virksomhed bagefter tager kontakt til mig plus fortæller, hvor positive forandringer jeg har skabt grobund for, plus hvor fantastisk deres selskab virker nu. Selv de stædigste medarbejdere erfarer efterhånden, at kommunikation & indsigt er enormt vigtigt i en virksomhed. Af den årsag at de har mere overskud & af den årsag bliver i stand til at fokusere på at have flere dejlige stunder med børnene, har en del derudover enorm glæde af ledelsesbaseret coaching derhjemme.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.