Lidt tanker omkring svampegummi, gasfjeder, gummistropper, kantlister, gummimåtte og gummiplader

Jer læsere havde nok ikke set det komme, at moi hermed har skrevet vedrørende svampegummi, kantlister {www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/kantlister-beskyt-kanter-og-hjoerner-med-de-bedste-kantlister}, gummistropper, gummiplader {www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser}, gasfjeder og gummimåtte. Hehe.

Gummi er et fantastisk nyttigt og intet mindre end uundværligt materiale. I hvad for et stof ville man alternativt lave kantlister? Og på hvilken måde ville man være i stand til at producere gummistropper, gummiplader samt gummimåtter {www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser}, hvis ikke materialet gummi eksisterede for os?

Mange er ubevidste om, hvor meget der er lavet af gummi. En af gummis hovedsagelige plusser er da også materialets åbenlyse brugbarhed. Materialet kan jo laves både hårdt og bøjeligt og kan i kraft af denne kvalitet bruges til talrige uensartede ting. Gummistropper er eksempelvis bløde, & af den årsag bør de produceres af bøjeligt gummi. Kantlister + gummiplader er imidlertid fremstillet af mindre fleksibelt gummi, som ej på samme måde kan bøjes og strækkes. Lidt tankevækkende.

Hvis du en anden gang kommer forbi gummiplader, kantlister, svampegummi, gasfjeder, gummistropper eller gummimåtter, kan du muligvis tænke over, at et temmelig betragteligt uddrag af genstandene, som folk anvender på daglig basis, reelt er lavet af en hård eller blød tyoe af gummi, skønt det faktisk er de færreste, der indser dette. Men det gælder ikke længere dig. Vi anvender sådan noget som svampegummi, gummistropper, gasfjeder, gummiplader, kantlister og gummimåtte flere steder.

En af materialets primære plusser er desuden materialets åbenlyse praktiskhed. Materialet kan nemlig være både hårdt og fleksibelt & kan således anvendes til flere forskellige objekter. Objekter lavet af svampegummi er for eksempel fleksible, hvorfor de skal manifaktureres af gummi, der er blødt. Gummiplader og kantlister er til gengæld lavet af hårdere gummi, som ej er bøjeligt og føjeligt. Det har moi først fået at vide for nyligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.