Jeres fortrolige lærer nye ting om slibebånd, slibematerialer og slibeskiver

Undertegnedes kompetenceområde kan ikke siges at være håndværk & redskaber. Min kæreste har forskellige opgaver ude hos et gulvfirma og ude hos en gartner. Så manden bruger slibematerialer - http://katalog.prebenz.dk/slibning, , maskiner, slibeskiver , http://katalog.prebenz.dk/slibning–slibeskiver, og slibebånd - http://katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband, i tjansen med at bearbejde gulve og pudse betonfliser med mere.

Jeg fatter ikke meget om slibeskiver, slibematerialer samt slibebånd. Men værktøj som dette er arbejdsområdet hos skribentens helt nye håndværkerfilejs. Så vidt jeg kan forstå det, kan slibematerialer, slibeskiver og slibebånd benyttes til slibning og polering. Slibebånd & slibeskiver kan man vidst også anvende på andet værktøj.

Undertegnede har fået beskrevet af Stig, hvordan og hvorledes han anvender slibebånd, slibematerialer samt slibeskiver til gulvslibning og tilsvarende arbejdsopgaver. Og at han og kollegerne på samme tid benytter slibeskiver, slibematerialer samt slibebånd i deres opgaver med lægge terrasser og ordne have. Ikke så få i vennegruppen planlægger at rykke i villa, så det er nok ik en dum viden at være i besiddelse af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.