Jeg skal selektere mellem Elizabeth Arden creme, St Moriz selvbruner og ZGTS dermaroller eller noget lignende hudpleje

Jeg scorede et hudpleje [www.cleanskin.dk/collections/hudpleje] gavekort til min fødselsdag. Eller måske egentligt ik reelt gavekort. Min farmand har sendt mig 650 kr og han havde tænkt, at moneterne anvendes på hudpleje. Jeg har ZGTS dermaroller [www.cleanskin.dk/collections/zgts], Elizabeth Arden creme [www.cleanskin.dk/collections/elizabeth-arden] eller St Moriz selvbruner på ønskesedlen, men der bliver sikkert ikke mulighed for at få mig alle produkterne. Formodentligt ik. Undertegnede må vælge i mellem Elizabeth Arden creme, ZGTS dermaroller og St Moriz selvbruner eller lignende hudpleje, hvis jeg får ideer til nogle andre ting

Hvilke hudpleje produkter gik I efter, såfremt I skulle træffe et valg mellem St Moriz selvbruner, ZGTS dermaroller eller Elizabeth Arden creme eller anden hudpleje? En ZGTS dermaroller må sikkert udjævne min hud. Undertegnede skal i næste uge på vinterferie, så en St Moriz selvbruner er tiptop, så jeg ikk er den blegeste på Playa del Inglés. Mens hudpleje af brandet Elizabeth arden bare er perfekt til huden

.

Lifligt er det at jeg fik mønter til hudpleje, så jeg glæder mig til at bestille St Moriz selvbruner, Elizabeth Arden creme eller ZGTS dermaroller og gøre noget godt for huden. Mums.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.