Jeg har fået huen på efter Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Ønsker du at begynde på en Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense , www.vucfyn.dk/fynshfkursus, ?

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, man gør rundt med, ved jeg, at Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus giver dig det mest optimale udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde mine drømme for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg bliver optaget.

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at blive. Det kan være, at du drømmer om at blive politibetjent, socialpædagog eller sygeplejerske, eller måske går du direkte efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på Odense Universitet.

Jeg anede ikke hvad jeg havde lyst til, dengang da jeg gik ud af skolen. Aner du det heller ik?. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver mulighed for et par år til at finde din rette hylde. Der kommer du omkring en masse fag.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Afslutter du skolen til foråret, og drømmer du om at fortsætte på en HF på Fyn med uanede muligheder at vælge imellem? Såfremt du gennemfører din Hf midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, så har du mulighed for at designe HF’en til nøjagtigt den uddannelse, som du drømme om optagelse på. En personlig anbefaling herfra.

Ved siden af en almindelig HF , hvor du kan vælge valgfag på a, b & c niveau, tilbyder Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn desuden liniern: Sproglig Hf, Politilinjen, pædagoglinjen + naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er hver især skræddersyet så de bedst kan klæde dig på til drømmestudiet.

Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense adgangskrav

Drømmer du om at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du matche en masse adgangskrav. Er du gået ud af 9. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så måler dine faglige og personlige kompetencer.

Bliver du færdig med 10. klasse til juni, skal dine undervisere finde ud af, om du er klar til at tage en hf. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på din Hf hos Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn. Det skulle jeg faktisk, men det var egentligt ikke så nederen, som det lyder.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn ligesom mig

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.