Jeg glæder mig til at spare nogle timer fremover med min hurtige frankeringsmaskine

For snart syv måneder siden startede jeg min virksomhed, og forretningen har ovenud hurtigt fået en fast grupper af forbrugere. At virksomheden i dag sender ekstremt meget mere post end forretningen gjorde i starten, har det just beskrevne forårsaget. At bruge værdifuld tid på at klistre frimærker på breve, er jo rigtig usmart!

Det er sikkert og vist, at det næste ikke kommer til at optage Jer! At man med bistand fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare fantastisk mange arbejdstimer, har vi først nu anerkendt. & mine kollegaer og jeg har i sidste uge besluttet, at jeg må købe en frankeringsmaskine til min gesjæft.

Jeg har forsøgt at skabe mig en klarhed over markedet, men jeg har bestemt ikke besluttet mig for noget. Men problematikken lyder, hvilken frankeringsmaskine, virksomheden skal vælge. Helt instinktivt vil jeg ligge mine moneter hos en dansk forretning, da det så vil være virkelig meget lettere at beskrive omstændighederne, hvis jeg vil opleve problemer. Der kan findes både lokale & italienske sælgere af frankeringsmaskiner , danastar.dk, , og jeg besidder ik kompetencerne til at vurdere, hvorhenne det ville være klogest at gøre sin forretning. At de udenlandske sælgere af frankeringsmaskiner koster meget færre gysser end de danske, synes jegså alligevel. & som just formidlet, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt åbnet gesjæft, som præcist lige kører rundt.

Men det forholder sig altså således, at jeg har anerkendt, hvor lækker en såkaldt frankeringsmaskine er! Det vil være smart med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen har travlt, i endnu højere grad i mit nyligt etablerede firma, hvor vi indtil videre alene er få medarbejdere. Så vi er alle enige om at købe en frankeringsmaskine. At jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en billig pris, er af den grund af stor betydning. Men selvfølgelig spiller kvalitet også ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med Jeres hjælp, at kunne finde en frankeringsmaskine, som udfylder begge krav! Jeg ber’ til Gud vedr., at I, kære med-bloggere, kan hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, der bedst opfylder virksomhedens krav. Hvad nogen absolut ville kalde et lille smule tørt blog indlæg vedr. frankeringsmaskiner, var det altså!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.