Jeg forestiller mig at tjene gysser på udlejning af maskiner.

Jeg fascineres af $$$! Og jeg ser indtjeningsmuligheder i udlejningsbranchen. Jeg har derfor valgt at blive forretningsmand indenfor det område… Udlejning af maskiner & entreprenørmaskiner er en branche i kolossal vækst… Præcis det samme gælder for minigraver udlejning, & jeg vil hjertens gerne få del i denne ”kage”! Jeg har i lang tid arbejdet indenfor maskinudlejnings-branchen, og besidder således et helt fantastisk kendskab til branchen. Men jeg har også i længere tid begæret $$$, og jeg har altid tænkt, at der var $$$ at hente sig i denne branche som selvstændig erhvervsdrivende. Udlejning af maskiner, i særdeleshed entreprenørmaskiner, er en rigtig populær service lige nu… Jeg forestiller mig, at dét skyldes, at der er kommet gang i samfundsbyggeriet… Byggeriet har ellers været hårdt ramt under finanskrisen, men ser nu langt om længe ud til at være i omdrejninger igen… & det er jo så det, jeg ønsker at udnytte i mit firma.

At være forretningsmand er en tudsegammel drøm… Mest fordi, at man bliver rig på det! Eller en sjat gør ihvertifald! Men jeg har simpelthen ikke haft det mod, der skulle til!! Men efter nogen dumme skifte i mit liv her på det sidste, har jeg endelig indset, at livet på jorden er kort! Så hvis jeg ønsker at være forretningsmand, skal jeg hoppe i med begge ben… Og ej filosofere over konsekvenserne. Der er jo ik baggrund for at bekymre sig om, at det skal forløbe sig dårligt. Hellere tænk, at ens foretagende nok skal lykkes til op over begge ører… Og jeg tror, at det ér muligt at tjene gysser på udlejning af maskiner, i hvert fald entreprenørmaskiner… Jeg vil også arbejde med minigraver udlejning, fordi jeg ligeså er overbevist om, at der findes potentielle kunder til dette. Det handler mest af alt om at gøre de fremtidige kunder opmærksomme på, at min forretnings service offereres… & dén opgave er lige ved og næsten allerede udført, af den årsag, at jeg igennem årene har fået opbygget et kæmpestort netværk…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.