Inderlig google-søgning efter book livemusik, book underholdning, bookingbureau og book standup

Jeg besluttede for nogen uger siden at være en del af festholdet for vores kommende fest på jobbet. Sidenhen fik jeg pligt til at ringe til et bookingbureau - www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik – som der kan fremstøve et nummer, som at der kan forlyste os medarbejdere midt på aftenstunden. I dagtimerne skal vi spille fodbold og danse, mens programmet senere på aftenen står på ”book underholdning - www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning – ” af af grin og sjov ved et bookingbureau. Jeg skal træffe en beslutning nu.

Når det kommer til book underholdning, så forhører jeg de øvrige i festudvalget. Nogle vælger book standup og andre vælger book livemusik - www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer – . Jeg bad de andre afstemme omkring book livemusik eller book standup og det er totalt typisk. I alt er vi 9 i udvalget og sandelig om ikke der er fire stemmer på book livemusik og 4 som at der har stemt på book standup. Så jeg er nødt til at træffe valget selv når jeg kontakter det udvalgte bookingbureau.

Gud ske lov er der ikke nogen kolleger, der har en mega iøjnefaldende overbevisning om book underholdning. Det kommer sandsynligvis an på, hvilke personer eller bands det her bookingbureau fortæller som er tilgængelig. Og selvfølgelig samtidig selve prisen på book underholdning af livemusik i sammenligning med standup.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.