Har I overvejet en genbrugsterasse ud af gamle europaller eller eur-paller, andre paller og pallerammer?

Eur-paller er en billig og original måde at opbygge senge, stole og borde i.. Du kan være svineheldig at frembringe gamle pallerammer og paller hos supermarkeder eller alternativt har du altid mulighed for at købe europaller/eur-paller og lignende paller samt pallerammer prisvenligt mange steder. Du kan let kreere solide og smarte møbler med brug af Eur-paller og andre paller og pallerammer.

Eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer kan fx bruges til at opbygge en seng med et lækkert sengegærde, ben og fint med luft under madrassen. Du kan ligeledes gøre brug af europalle, Eur-paller og paller til terrassedæk, mens pallerammer naturligvis er oplagte til køkkenhaven, bare de anvendte pallerammer ik er tryk imprægneret. Til køkkenhaven er pallerammer behændigt at ombygge. Eller omdan pallerammer i forlængelse af hinanden og danne en have, som står i en trappe. Skal du komme væk fra imprægnerede paller, skal du vælge eur-paller. De er nemlig ik kemisk behandlede.

Med hjul under en europalle eller på eur-paller kan du designe et sofabord, du nemt kan rykke. Eller pynt din europalle eller placere 2-3 paller tæt sammen som du kan hænge i dit værelse som en alternativ og miljøvenlig opbevaringsplads. På kreablogs er der mængder af ideer, hvor kreative og søde personer kommer med forslag til, hvorledes vi gør brug af paller som fx europalle/eur-paller og pallerammer som en grøn og rustik del af indretningen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.