Flyttelystne mig plus søs drømmer om lejeboliger som eksempelvis lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro eller lejebolig Vestsjælland/lejebolig Sydsjælland

Selv er jeg virkelig en urban pige, der foretrækker cafebesøg og at gå i byen. Søster går på den anden side efter om at blive gravid senest når hun bliver midt tyverne, ligesom hun gerne vil bo i hus som har frugttræer plus dejligt tilhørsforhold. Vi søger begge efter dejlige lejeboliger, men jeg og min søster skal sandelig ik’ liige traske i søstrelejlighed, som jeg og min søster tidligere har tidligere drøftede. Derfor går københavnerglade jeg efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, hvor jeg kan være lige ved storbyen, men dog mod den mere rolige del af Kbh. Og Esther overvejer en lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Søstrene er dog enige om at de lejeboliger skal være placeret på Sjælland. Så længere væk er vi søskende ikke fra hinanden.

Søs og jeg er begge 2 i gang med at spejde lejeboliger her for tiden. Jeg og hende har skvadret hvorvidt at hende og jeg ku’ eftersøge et par lejeboliger sammen med mulighed for at residere sammen eller i det samme lokalområde. Men idéen dutter ik. Min søster & mig ønsker nogle vidt forskellige ting, og imens bypigen her søger efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så ser hun efter lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Vestsjælland.

Lejebolig Vestsjælland og lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Jeg og min søster taster en forskellig placering ind når jeg og hende søger de lejeboliger, men vi kan hjælpe hver andre med at finde ud af de bedste formidlere af lejeboliger samt regler for fremleje og lejekontrakter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.