Fashionglade jeg er bare pjattet med at være klædt i 80’er tøj samt også ofte 80’er kostumer

Undertegnede knuselsker bare 80’er udklædning plus 80’er tøj. Fashionglade moi nyder det så meget, at jeg virkelig indkøber størstedelen af skuffernes 80’er tøj blandt 80’er udklædning & 80’er kostumer i internetbaserede udklædningsforretninger. Og nu har jeg fundet stedet, der giver mig det perfekte 80er outfit!. Det hedder Dramashop
De forhandler tit neonfarvede velegnede assesories så som for eksempel strømpebukser, benvarmere og hotpants.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har naturligvis jævnligt indbudt til mad og fest der har temaet 80’er udklædning, 80’ tøj og 80’er kostumer. Undertegnede er bestemt ik den eneste der er præget af denne trang. Undertegnedes 18 mdr. ældre søs er lige sådan – jeg tror faktisk det er fra Karla, at jeg er pjattet med 80’er tøj, i det søs igennem store dele af teenageårene gik med 80’er udklædning og 80’er kostumer både til festivitas og hverdage. Nogle gange i hundrede % 80’er udklædning dog andre gange kun med brug af nøje valgt tilbehør.

Stilen med rollergirl og rigeligt med kulør holder jeg meget af. Det virker absolut en kontrast, når alle mulige render rundt på skolen i sort, så tropper moi op i kulørt 80’er tøj. De andre har bekendt at min garderobe minder om 80’er udklædning – og ja det er skam 80’er kostumer, moi tager på, for kostumerne har stærke priser og de er en nem anden valgmulighed end at indkøbe i genbrugsbutikker, som sjældent sælger sandt 80’er tøj. Så er det enkelt at indkøbe undertegnedes 80’er kostumer i en webshop og få tilbehør og tøj leveret inden for få dage. Skulle jeg have behov for at trække i andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så forhandler udklædningsbutikkerne nemlig ret meget andet tilbehør og tøj der kommer fra andre årtier. Samt ganske mange eminente styles, som kammeraterne lovpriser. Nogle af pigerne har skal det lige siges også på egen hånd erhvervet sig en smule 80’er udklædning som for eksempel sjove uv-briller og neonarmbånd, så stilen med 80’er tøj udbredes langsomt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.