En stor glæde for bløde karameller – min kollega skulle sørme erhverve sig bornholmske karameller i firmagave

Mit kommende år bli’r bare det lækreste i mit liv, da moi her tager på efterskole. Sang og teater/drama er jeg helt interesseret i, så jeg eftersøger i øjeblikket efter en ordentlig musikefterskole [www.orkesterefterskolen.dk/Musikefterskole] tæt på Herning eller Skjern. På den måde bliver der ikke alt for langt hjem og bo ind imellem.

Bloggeren her har fundet fire dagbogsindlæg skrevet af tøser, som sidste år var på 1 efterskole. Drama-linjer og teater sy’s moi ikk der er særligt mange bloggere, som forklarer om, men musikefterskole fandt smarte jeg lidt omkring. Når smarte jeg leder efter efterskole drama popper der op desuden nogle temmeligåndssvagt grineren beretninger fra efterskole drama – altså I ved efterskole drama, som at nogle af tøserne danner klikker. Heldigvis fortæller langt de fleste af bloggerne om livet på musikefterskole og øvrige efterskoler hvor der er godt med nye venner og cool aktiviteter og fag.

Frøken Gaga her elsker at spille musik og optræde, og selvfølgelig vil undertegnede på et styk musikefterskole og afprøve teater og efterskole sang. Det er vejen for mig. Nu vel undertegnede skal se at søge fortsat efter efterskole drama, efterskole sang og musikefterskole og opdage, hvad Google viser af efterskoler. Ønsk mig held og lykke.

Ingen af pigerne er desværre med på at tage på musikefterskole med efterskole drama og efterskole sang. Filippa kan ikke lide at være sammen med mange nye mennesker, så derfor gider hun absolut ikk afsted på efterskole. Imens Natasja er lykkelig for hestesport og vil derfor på en en efterskole, hvor hun kan ride frem for en musikefterskole. På den baggrund må jeg starte på skolen på helt egen hånd. Uha.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.