Det betegnes som værende tidsspild at gøre en ting, som frankeringsservice kan ordne på den halve tid

Hele dagen er jeg her samt folder dokumenter på midten, anbringer dokumenterne i kuverter og beregner porto i mange arbejdstimer, så det føler jeg mig nu ret færdig med. Indtil firmaet begyndte at tredoble vores post, har dette egentlig været et fint job, fordi jeg er altså hyret som receptionist. At selskabet vælger et par maskiner, som har mulighed for at ordne opgaverne for os, vil jeg kræve, for jeg simpelthen ej får tid til andet end at ordne post. Jeg har fået at vide, at falsemaskiner , http://danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner, betragtes som værende en god maskine, fordi de færdiggør papirfoldningen let såvel som hurtigt. Ulige foldninger samt fedtfingre på forsendelserne, hvilket simpelthen føles vildt uprofessionelt, undgår man dertil med falsemaskiner.

Derudover er jeg klar over, at man kan købe en frankeringsservice , http://danastar.dk/mere_info/frankeringsservice, , der er i stand til at sætte porto på forsendelser med opdaterede priser, så jeg næppe bliver nødsaget til at bekymre mig om, om vores post egentlig får korrekt porto hver gang. Der kan blive flere penge at undgå for selskabet, for en frankeringsmaskine pris , http://danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris, bliver på samme tid en del nemmere end at benytte portomærker. Sidst men ikke mindst sparer firmaet selvfølgelig flere timer, fordi jeg ej behøver tage ud for at skaffe frimærker hver uge. Af den grund at alting bliver samlet i min frankeringsservice, undgår jeg derudover at holde styr på al portoen anvendende frankeringsservice.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.