De andre på kontoret sætter pris på chokoladekarameller plus fudge i de kommende firmagaver

På mit arbejde vælger jeg de kommende firmagaver [karamelleriet.myshopify.com/collections/gaveaesker]. Jeg har blot arbejdet som assistent 5-6 uger og jeg kender ikk kollegernes smag særligt godt. Men hovedparten er nogle værre sukkergrise, så fudge [https://karamelleriet.myshopify.com/collections/fudge], lakrids og chokoladekarameller [karamelleriet.myshopify.com/products/chokoladekarameller] plejer at blive værdsat. Især chokoladekarameller og fudge bli’r tit medbragt til særlige lejligheder, og opmærksomme mig så, hvordan god lakrids og karameller på samme tid er en ting, kollegerne ligger i raflegaver. Så det må da være fastslået at firmagaver fyldt med chokoladekarameller og fudge vil blive skattet.

Firmagaver der kan spises er uden undtagelse en gave der tilfredsstiller ganen. Det er ikke første gang. Tidligere har jeg haft min gang på steder, hvor man fik Bodum krus og stempelkander eller Georg Jensen duge. Men skulle de ske at der arriverer firmagaver med chokoladekarameller, øl, pestoer eller fudge, så er folk mere begejstrede. Der findes selvsagt afvigelser, men folk i 30′erne og 40′erne savner generelt overhovedet ikke flere kander eller duge, mens firmagaver med lækkerier generelt bliver godt modtaget.

Spisbare firmagaver er uden undtagelse en god ide. Det har jeg lagt mærke til i tidligere ansættelser. For noget tid tiden har jeg jobbet på steder, hvor jeg og kollegerne i gave fik duge fra GJ eller Bodum kander og krus. Men hvis der bliver foræret firmagaver med chokoladekarameller, pestoer, fudge eller øl, så er kollegerne gladere. Fra tid til anden har jeg mødt særtilfælde, men jævnligt behøver folk bestemt ikke yderligere krus, kander eller duge, imens velsmagende firmagaver generelt bliver positivt taget imod.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.