Bruger I billige pallerammer og europaller til sofaer og sengeborde? Plastpaller er ligeledes praktiske

Er jer læsere ligesom undertegnede begyndt at improvisere med europaller og pallerammer til at kreere et højbed, en seng eller en sofa? Sådan nogle europaller og pallerammer er smarte til at udrette sofaer, småborde, dvd og tv-møbel.

Træ europaller og pallerammer er så mest oprindelige i udtrykket. Men det er vigtigt at være årvågen med, at gamle europaller gerne er behandlet med kemi. Med plastpaller kan du komme udenom, at de valgte europaller og pallerammer afstår skadelig kemi indenfor.

Især må jeg foreslå dig at benytte højbede. Det kan være svært at vide med sikkerhed, hvilke materialer træet til europaller og pallerammer blev imprægneret med, hvorefter de hjemmedyrkede øko jordbær, krydderurter og grøntsager sørme ikke føles særligt øko igen. Ufedt.

Forsøg gerne at benytte plastpaller, pallerammer og europaller. Men overvej gerne at vælge plastpaller frem for imprægnerede europaller, hvis du planlægger at bruge pallerne til opbevaring af spiselige varer eller bruge møbler af europaller indendørs. Plastpaller er mere fornuftigt til de planer. Pallerammer og europaller kaldet EUR er ik behandlede, så køb dem, hvis du ik er vild med plastpaller. Det har jeg selv gjort…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.