Ammenan jeg er vild med frugtkarameller med bær + bløde flødekarameller

Veninder ved, at slikglade mig er ganske tosset med bløde flødekarameller - http://karamelleriet.myshopify.com/ – - http://karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller – og frugtkarameller - http://karamelleriet.myshopify.com/products/frugt-karameller, med hindbær, passionsfrugt eller jordbær. Mine veninder gav mig så et styk mængde lækre flødekarameller & en bog med anvisninger på karamelfremstilling, så undertegnede selv lærer at tillave bløde flødekarameller og frugtkarameller i gave.

Undertegnede er desværre ikke den store mester i et køkken og jeg kreerer en smule de samme ti-femten retter aftensmad hver gang. Men optimistiske mig har tiltro til projektet med frugtkarameller og flødekarameller, så fremt utålmodige mig blot øver mig nok og lærer det lidt på rutinen. Så er spørgsmålet, hvor mange frugtkarameller og bløde flødekarameller der må laves for at kunne tilberede dem uden hjælp.

Ideen om hjemmestrikkede bløde flødekarameller og frugtkarameller til gaveide virker altså ik helt tumpet. Mine veninder skatter så fremt en eller anden skænker hjemmelavede ting, og flødekarameller kan størstedelen af folk lide at smage. Til det egoistiske projekt kan jeg altid finde på noget med frugtkarameller + lakrids og mint til mit eget behov.

Det kan være at undertegnede ender med at skabe egenproducerede frugtkarameller og flødekarameller som gaver tilbage igen til tøserne. Det ville da være en bonus. Så kan det ske at jeg får kogebøger på velsmagende sager hvert år til fødselsdag. Thihi.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.