Adskillige lever med tinnitus – ka’ et høreapparat gavne??

I dag på bloggen vil jeg tale om den sygdom, som jeg har kæmpet imod i nogle få år!! Jeg har en speciallæges bevingede ord på, at jeg lider af øre-skaden tinnitus! Jeg har ovenud mange år måtte leve med en susen for ørerne! Ud af det blå ændrede denne susen sig til at være en vedvarende lyd i stedet for… & så blev jeg for første gang ærlig talt meget bange… For jeg havde læst nogen sandfærdige historier om, hvor helt vildt meget personer m tinnitus lider i det stille!! Jeg havde fået fortalt, at mennesker med tinnitus til at begynde med er tæt på at blive vanvittige. & jeg kan kun nik genkendede til den påtrængende følelse… Til at begynde med var jeg også virkelig tæt på at blive helt rundt på gulvet. Men jeg må dog gøre det klart, at det hen ad vejen blev ekstremt meget bedre… Nu ka’ jeg have et helt almindeligt liv til trods for jeg har min tinnitus sygdom… Jeg tænker, at det simpelthen ka forklares m., at, man vænner sig til sin tinnitus. Det betyder jo ik, at jeg ik tænker på min tinnitus, for det gør jeg uden tvivl…

Jeg har fået anbefalet af min special-læge, at et høreapparat ka aflaste patienter som har tinnitus!! Det blev naturligvis pointeret, at det ej er samtlige patienter der lider af tinnitus, der får gavn af et høreapparat! Men i mange tilfælde ka’ et designer høreapparat afhjælpe de fantomsmerter, som tinnitus giver…. Jeg har af den årsag tænkt mig at afprøve et høreapparat på egen krop. Jeg har af den grund forhørt hos en butik, der eksperter indenfor høreapparater, designet til mænd og kvinder der har fået konstateret tinnitus. Jeg er koloenormt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig kan gøre mine gener tålelige…! Jeg har tidligere i mit forløb besøgt såkaldte alternative behandlere for at se, om de var i stand til at hjælpe mig, men desværre uden særlig store forandringer… Så jeg krydser fingre for, at et høreapparat ka’ forbedre min situation… For hvor ville det dog være super, hvis noget så simpelt som høreapparater ville kunne gøre mit liv bedre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.